Από το: Kitchenstori.es
Διανύουμε μια μεταιχμιακή εβδομάδα, μεταξύ μιας αναποφάσιστης άνοιξης κι ενός καλοκαιριού που δε φαίνεται να το ‘χει πάρει απόφαση να εγκατασταθεί. Έτσι προσαρμόζοντας τη διάθεσή μας στο "μέγα ερώτημα της ζωής"!?: τι θα φάμε σήμερα, μαγειρεύουμε κουκιά. Ένα όσπριο μάλλον
καταφρονημένο τώρα πια και που κάποιοι ίσως δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη του. Τα κουκιά τρώγονται φρέσκα παρέα με αγκινάρες, αρακά κ.λπ. μα και ξερά, βρασμένα ως σαλάτα ή γιαχνί, εδώ η περίπτωσή μας. Τα κρεμμύδια, η φρέσκια τομάτα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es
Διανύουμε μια μεταιχμιακή εβδομάδα, μεταξύ μιας αναποφάσιστης άνοιξης κι ενός καλοκαιριού που δε φαίνεται να το ‘χει πάρει απόφαση να εγκατασταθεί. Έτσι προσαρμόζοντας τη διάθεσή μας στο "μέγα ερώτημα της ζωής"!?: τι θα φάμε σήμερα, μαγειρεύουμε κουκιά. Ένα όσπριο μάλλον
καταφρονημένο τώρα πια και που κάποιοι ίσως δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη του. Τα κουκιά τρώγονται φρέσκα παρέα με αγκινάρες, αρακά κ.λπ. μα και ξερά, βρασμένα ως σαλάτα ή γιαχνί, εδώ η περίπτωσή μας. Τα κρεμμύδια, η φρέσκια τομάτα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.