Από το: Amerimnos Taxidioths
Ο νεαρός σεφ Σάββας Καρίπογλου «πειραματίζεται» με την ποντιακή κουζίνα και δημιουργεί πιάτα με πιο μοντέρνα μορφή έτοιμα να... διεκδικήσουν θέση σε γκουρμέ εστιατόρια! Αυτήν τη φορά... πειράζει και εμπλουτίζει τα παραδοσιακά ωτία, με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Εναλλακτικά ως βάση για το γλυκό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τσουρέκι είτε κάποιο σιροπιαστό γλυκό ταψιού (ραβανί, καρυδόπιτα κ.ά.). Μπορούμε να γαρνίρουμε το γλυκό με ξηρούς καρπούς ή με τριμμένη σοκολάτα. Μπορούμε να αρωματίσουμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Ο νεαρός σεφ Σάββας Καρίπογλου «πειραματίζεται» με την ποντιακή κουζίνα και δημιουργεί πιάτα με πιο μοντέρνα μορφή έτοιμα να... διεκδικήσουν θέση σε γκουρμέ εστιατόρια! Αυτήν τη φορά... πειράζει και εμπλουτίζει τα παραδοσιακά ωτία, με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Εναλλακτικά ως βάση για το γλυκό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τσουρέκι είτε κάποιο σιροπιαστό γλυκό ταψιού (ραβανί, καρυδόπιτα κ.ά.). Μπορούμε να γαρνίρουμε το γλυκό με ξηρούς καρπούς ή με τριμμένη σοκολάτα. Μπορούμε να αρωματίσουμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.