Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Όπως και με τον κλασικό, παραδοσιακό μουσακά με τον κιμά, μπορούμε να τον φτιάξουμε κι αυτόν μόνο με μελιτζάνες, χωρίς πατάτες. Με τις πατάτες όμως, το γευστικό αποτέλεσμα είναι πολύ πιο πλούσιο και τα κομμάτια του μουσακά κόβονται και σερβίρονται πολύ πιο εύκολα.
Οπότε ... Για την σάλτσα: Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε, το σκόρδο, το κρεμμύδι και την πιπεριά για 3'. Έπειτα προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και σιγοβράζουμε, σε χαμηλή φωτιά, μέχρι η σάλτσα να δέσει και να μείνει μ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Όπως και με τον κλασικό, παραδοσιακό μουσακά με τον κιμά, μπορούμε να τον φτιάξουμε κι αυτόν μόνο με μελιτζάνες, χωρίς πατάτες. Με τις πατάτες όμως, το γευστικό αποτέλεσμα είναι πολύ πιο πλούσιο και τα κομμάτια του μουσακά κόβονται και σερβίρονται πολύ πιο εύκολα.
Οπότε ... Για την σάλτσα: Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε, το σκόρδο, το κρεμμύδι και την πιπεριά για 3'. Έπειτα προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και σιγοβράζουμε, σε χαμηλή φωτιά, μέχρι η σάλτσα να δέσει και να μείνει μ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.