Από το: Αρώματα και Γεύσεις
Βράζετε το κοτόπουλο στη χύτρα για 45 λεπτά η σε κατσαρόλα για μιά ώρα επειδή είναι σκληρό το κρέας του. Το βάζετε μετά σε τηγάνι με το ελαιόλαδο τα πιπέρια κόκκινο και μαύρο το αλάτι το μαϊντανό και τη ρίγανη και το κοκκινίζετε από όλες τις πλευρές. Αφου καθαρίσετε τα κρεμμύδια τα
κόβετε σε χοντρές φέτες και τα ρίχνετε και αυτά και τα ανακατεύετε μέχρι να μαλακώσουν κάπως. Τότε ρίχνετε το κρασί για να σβήσετε το φαγητό σας. Τη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια τα φύλλα της δάφνης τον πελτέ ντομάτας και το νερό. Το βράζετε με το κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
Βράζετε το κοτόπουλο στη χύτρα για 45 λεπτά η σε κατσαρόλα για μιά ώρα επειδή είναι σκληρό το κρέας του. Το βάζετε μετά σε τηγάνι με το ελαιόλαδο τα πιπέρια κόκκινο και μαύρο το αλάτι το μαϊντανό και τη ρίγανη και το κοκκινίζετε από όλες τις πλευρές. Αφου καθαρίσετε τα κρεμμύδια τα
κόβετε σε χοντρές φέτες και τα ρίχνετε και αυτά και τα ανακατεύετε μέχρι να μαλακώσουν κάπως. Τότε ρίχνετε το κρασί για να σβήσετε το φαγητό σας. Τη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια τα φύλλα της δάφνης τον πελτέ ντομάτας και το νερό. Το βράζετε με το κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.