Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Η γνωστή Μεσσηνιακή γαλόπιτα σε πιο ελαφριά για το στομάχι έκδοση, απ' ότι η γαλόπιτα με αλεύρι. Την συνταγή αυτή, μας την έστειλε η φίλη μας η Ελένη και την ευχαριστούμε πολύ. Βάζουμε το γάλα να βράσει μαζί με την ζάχαρη, το σιμιγδάλι (που ρίχνουμε λίγο-λίγο) και το βούτυρο.
Ανακατεύουμε συνέχεια για να μην κολλήσει μέχρι να πήξει. Όταν αρχίσει να πήζει το βγάζουμε από τη φωτιά, και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και τις βανίλιες και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε κ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr
Η γνωστή Μεσσηνιακή γαλόπιτα σε πιο ελαφριά για το στομάχι έκδοση, απ' ότι η γαλόπιτα με αλεύρι. Την συνταγή αυτή, μας την έστειλε η φίλη μας η Ελένη και την ευχαριστούμε πολύ. Βάζουμε το γάλα να βράσει μαζί με την ζάχαρη, το σιμιγδάλι (που ρίχνουμε λίγο-λίγο) και το βούτυρο.
Ανακατεύουμε συνέχεια για να μην κολλήσει μέχρι να πήξει. Όταν αρχίσει να πήζει το βγάζουμε από τη φωτιά, και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και τις βανίλιες και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε κ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.