Από το: Sidagi.gr
Βάζουμε σε ένα μπουκάλι όλα τα υλικά, ανακατεύουμε καλά και κλείνουμε. Αφήνουμε το μπουκάλι για 4 εβδομάδες σε δροσερός μέρος. Στραγγίζουμε περνώντας από τουλπάνι και φυλάμε σε μπουκάλι που κλείνει καλά. Υλικά 200 γραμμάρια
σάρκα ινδικής καρύδας, 250 ml ρούμι άσπρο, 4 κουταλιές σούπας αποξηραμένες φέτες μπανάνας, 1 φακελάκι βανίλια, 120 γραμμάρια κρυσταλλική ζάχαρη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Βάζουμε σε ένα μπουκάλι όλα τα υλικά, ανακατεύουμε καλά και κλείνουμε. Αφήνουμε το μπουκάλι για 4 εβδομάδες σε δροσερός μέρος. Στραγγίζουμε περνώντας από τουλπάνι και φυλάμε σε μπουκάλι που κλείνει καλά. Υλικά 200 γραμμάρια
σάρκα ινδικής καρύδας, 250 ml ρούμι άσπρο, 4 κουταλιές σούπας αποξηραμένες φέτες μπανάνας, 1 φακελάκι βανίλια, 120 γραμμάρια κρυσταλλική ζάχαρη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.