Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Σας παρουσιάζω μια Ρώσικη τουρτα με λίγες δικές μου παραλλαγές. Πρώτα καθαρίζουμε τα βύσσινα απο τα κουκούτσια. Σε ένα μπολάκι τα βάζουμε και τα σκεπάζουμε με το κρασί. Αφήνουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες ή για όλη την νύχτα. Ξεχωρίζουμε το ασπράδι απο το
κρόκο. Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να ασπρίσουν και σιγά σιγά ριχνουμε την ζάχαρη. Συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας ενα- ενα τους κρόκους. Σε ένα μπολάκι ανακατευουμε το αλεύρι με το κακάο, βανίλια και το μπεικιν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Σας παρουσιάζω μια Ρώσικη τουρτα με λίγες δικές μου παραλλαγές. Πρώτα καθαρίζουμε τα βύσσινα απο τα κουκούτσια. Σε ένα μπολάκι τα βάζουμε και τα σκεπάζουμε με το κρασί. Αφήνουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες ή για όλη την νύχτα. Ξεχωρίζουμε το ασπράδι απο το
κρόκο. Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να ασπρίσουν και σιγά σιγά ριχνουμε την ζάχαρη. Συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας ενα- ενα τους κρόκους. Σε ένα μπολάκι ανακατευουμε το αλεύρι με το κακάο, βανίλια και το μπεικιν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.