Από το: Chefoulis
Πλένουμε το ρύζι μας, σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό και το βράζουμε ενώ μόλις βράσει το στραγγίζουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, τα αυγά,το βούτυρο,το μπέικιν πάουντερ, αλάτι-πιπέρι,τα ανακατεύουμε καλά και τα προσθέτουμε μέσα στο βρασμένο ρύζι. Στρώνουμε την
μισή ποσότητα από το μείγμα ρυζιού σε βουτυρωμένο ταψί. Την ώρα που βράζει το ρύζι, φτιάχνουμε την γέμιση βάζοντας το βούτυρο σε ένα τηγάνι μαζί με τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια,τα λουκάνικα και την πιπεριά, τα σοτάρουμε λίγο και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Πλένουμε το ρύζι μας, σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό και το βράζουμε ενώ μόλις βράσει το στραγγίζουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, τα αυγά,το βούτυρο,το μπέικιν πάουντερ, αλάτι-πιπέρι,τα ανακατεύουμε καλά και τα προσθέτουμε μέσα στο βρασμένο ρύζι. Στρώνουμε την
μισή ποσότητα από το μείγμα ρυζιού σε βουτυρωμένο ταψί. Την ώρα που βράζει το ρύζι, φτιάχνουμε την γέμιση βάζοντας το βούτυρο σε ένα τηγάνι μαζί με τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια,τα λουκάνικα και την πιπεριά, τα σοτάρουμε λίγο και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.