Από το: dietstories
Αλοίφουμε τα φιλέτα κοτόπουλου με πιπέρι και με θυμάρι. Σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά ψήνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου μέχρι να πάρουν καλό χρώμα από όλες τις πλευρές και στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι, το ζωμό, τη σάλτσα σόγιας και το ξύδι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Αλοίφουμε τα φιλέτα κοτόπουλου με πιπέρι και με θυμάρι. Σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά ψήνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου μέχρι να πάρουν καλό χρώμα από όλες τις πλευρές και στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι, το ζωμό, τη σάλτσα σόγιας και το ξύδι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.