Από το: Τante Kiki
Γλυκιά καλημέρα και μια δροσερή κι ελαφριά πανακότα είναι ό,τι καλύτερο για τις μέρες καύσωνα που μας θυμήθηκαν! Φρουτένια με την γλύκα του ανανά και της ζάχαρης καρύδας αυτή η πανακότα μπορεί να γίνει σκέτη ή να βάλουμε σαν βάση της μερικά σαβαγιάρ έτσι... για να γίνει λίγο
διαφορετική κάτι σαν ...τούρτα πανακότα. Αν πάλι δεν θέλουμε τα σαβαγιάρ ...κανένα πρόβλημα! Είναι μια κλασσική, δροσερή κρεμούλα που αφήνει την καλύτερη εντύπωση σε όποιον την γευθεί. Εξάλλου, ανανάδες, καρύδες, μάνγκο και άλλα εξωτικά φρούτα είν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://tantekiki.blogspot.gr
Γλυκιά καλημέρα και μια δροσερή κι ελαφριά πανακότα είναι ό,τι καλύτερο για τις μέρες καύσωνα που μας θυμήθηκαν! Φρουτένια με την γλύκα του ανανά και της ζάχαρης καρύδας αυτή η πανακότα μπορεί να γίνει σκέτη ή να βάλουμε σαν βάση της μερικά σαβαγιάρ έτσι... για να γίνει λίγο
διαφορετική κάτι σαν ...τούρτα πανακότα. Αν πάλι δεν θέλουμε τα σαβαγιάρ ...κανένα πρόβλημα! Είναι μια κλασσική, δροσερή κρεμούλα που αφήνει την καλύτερη εντύπωση σε όποιον την γευθεί. Εξάλλου, ανανάδες, καρύδες, μάνγκο και άλλα εξωτικά φρούτα είν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://tantekiki.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.