Από το: Kitchenstori.es
Λέγεται ότι για να πετύχεις ολόλευκες, καλοψημένες, αφράτες, αέρινες και ταυτόχρονα μαστιχωτές μαρέγκες, που να λιώνουν στο στόμα, είναι πολύ δύσκολο. Δύσκολο μπορεί να είναι μα όχι ακατόρθωτο. Σήμερα σας προτείνουμε τη δική μας εκδοχή και σας δείχνουμε τον
τρόπο βήμα-βήμα, με τον οποίο θα φτάσετε σ΄ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Φτιάξτε τις δικές σας μαρέγκες/ μπεζέδες, τις οποίες θα απολαύσετε σκέτες μα και ως προσθήκη σε πολλά γλυκά με κορυφαίο αυτό της Πάβλοβας! Δικές σας!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es
Λέγεται ότι για να πετύχεις ολόλευκες, καλοψημένες, αφράτες, αέρινες και ταυτόχρονα μαστιχωτές μαρέγκες, που να λιώνουν στο στόμα, είναι πολύ δύσκολο. Δύσκολο μπορεί να είναι μα όχι ακατόρθωτο. Σήμερα σας προτείνουμε τη δική μας εκδοχή και σας δείχνουμε τον
τρόπο βήμα-βήμα, με τον οποίο θα φτάσετε σ΄ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Φτιάξτε τις δικές σας μαρέγκες/ μπεζέδες, τις οποίες θα απολαύσετε σκέτες μα και ως προσθήκη σε πολλά γλυκά με κορυφαίο αυτό της Πάβλοβας! Δικές σας!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.