Από το: Chefoulis
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο,τα πλένουμε ,τα κόβουμε σε ροδέλες. Ψιλοκόβουμε το σέλερι και το πλένουμε. Σε τηγάνι βαθύ βάζουμε 3 κουταλιές ελαιόλαδο να ζεσταθεί, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο,τα σοτάρουμε , προσθέτουμε τα ανάμεικτα λαχανικά, το
σέλερι, την γλυκιά & καυτερή πάπρικα, τα μανιτάρια κομμένα σε λωρίδες, τις λιαστές ντομάτες, το κόλιανδρο συνεχίζουμε το σοτάρισμα, αλατίζουμε και σβήνουμε με τον χυμό πορτοκαλιού. Προσθέτουμε και 1/2 ποτήρι νερό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο,τα πλένουμε ,τα κόβουμε σε ροδέλες. Ψιλοκόβουμε το σέλερι και το πλένουμε. Σε τηγάνι βαθύ βάζουμε 3 κουταλιές ελαιόλαδο να ζεσταθεί, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο,τα σοτάρουμε , προσθέτουμε τα ανάμεικτα λαχανικά, το
σέλερι, την γλυκιά & καυτερή πάπρικα, τα μανιτάρια κομμένα σε λωρίδες, τις λιαστές ντομάτες, το κόλιανδρο συνεχίζουμε το σοτάρισμα, αλατίζουμε και σβήνουμε με τον χυμό πορτοκαλιού. Προσθέτουμε και 1/2 ποτήρι νερό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.