Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Ένα πιάτο εποχής που γίνεται σε ελάχιστο χρόνο , με ελάχιστο κόστος , με ελάχιστο κόπο και ελάχιστα υλικά. Είναι ο συνδυασμός τους που το κάνει ιδιαίτερο και αγαπητό. Το πιάτο μπορεί να γίνει και με γαύρο και με γόπες και με σαβρίδια. Με όλα αυτά τα «ταπεινά», ψάρια. Κατά τη
γνώμη μου είναι ο δεύτερος καλύτερος τρόπος για να γευτούμε αυτά τα ψαράκια. Ε, ο πρώτος υποθέτω ότι καταλαβαίνετε ποιος είναι: σωστό τηγάνισμα σε ελαιόλαδο, λεμόνι στο σερβίρισμα και χωριάτικη σαλάτα ή...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Ένα πιάτο εποχής που γίνεται σε ελάχιστο χρόνο , με ελάχιστο κόστος , με ελάχιστο κόπο και ελάχιστα υλικά. Είναι ο συνδυασμός τους που το κάνει ιδιαίτερο και αγαπητό. Το πιάτο μπορεί να γίνει και με γαύρο και με γόπες και με σαβρίδια. Με όλα αυτά τα «ταπεινά», ψάρια. Κατά τη
γνώμη μου είναι ο δεύτερος καλύτερος τρόπος για να γευτούμε αυτά τα ψαράκια. Ε, ο πρώτος υποθέτω ότι καταλαβαίνετε ποιος είναι: σωστό τηγάνισμα σε ελαιόλαδο, λεμόνι στο σερβίρισμα και χωριάτικη σαλάτα ή...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.