Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Στο χωριό..., το κριθαράκι το φτιάχνουν με γάλα και αυγά! Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά μας. Τα κόβουμε σε κυβάκια. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά μας (εκτός από το σέλινο) και τα
σοτάρουμε. Προσθέτουμε τις ντομάτες μας, ξεφλουδισμένες και πολτοποιημένες. Αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε... Βράζουμε για λίγο τη ντομάτα με τα λαχανικά. Στη συνέχεια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Στο χωριό..., το κριθαράκι το φτιάχνουν με γάλα και αυγά! Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά μας. Τα κόβουμε σε κυβάκια. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά μας (εκτός από το σέλινο) και τα
σοτάρουμε. Προσθέτουμε τις ντομάτες μας, ξεφλουδισμένες και πολτοποιημένες. Αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε... Βράζουμε για λίγο τη ντομάτα με τα λαχανικά. Στη συνέχεια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.