Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Για να διατηρήσουμε μια μαρμελάδα ή ένα γλυκό του κουταλιού ή μια σπιτική σάλτσα για πολύ καιρό, θα χρειαστεί πριν να αποστειρώσουμε τα βάζα. Πρόκειται για μια απλή σχετικά διαδικασία η οποία προστατεύει τα γλυκά μας από μικροοργανισμούς, μύκητες και οτιδήποτε
άλλο μπορεί να τα βλάψει ενώ παράλληλα μας δίνει τη δυνατότητα να τα φυλάξουμε στα ντουλάπια για πολύ καιρό! Τα βάζα που θα χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να κλείνουν αεροστεγώς. Επί το έργο λοιπόν! Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 100 οC. Πλένουμε πολύ κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Για να διατηρήσουμε μια μαρμελάδα ή ένα γλυκό του κουταλιού ή μια σπιτική σάλτσα για πολύ καιρό, θα χρειαστεί πριν να αποστειρώσουμε τα βάζα. Πρόκειται για μια απλή σχετικά διαδικασία η οποία προστατεύει τα γλυκά μας από μικροοργανισμούς, μύκητες και οτιδήποτε
άλλο μπορεί να τα βλάψει ενώ παράλληλα μας δίνει τη δυνατότητα να τα φυλάξουμε στα ντουλάπια για πολύ καιρό! Τα βάζα που θα χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να κλείνουν αεροστεγώς. Επί το έργο λοιπόν! Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 100 οC. Πλένουμε πολύ κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.