Από το: Συνταγές της καρδιάς
Σε προηγούμενη ανάρτηση σας είχαμε δείξει πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα βλαστάρια (μίσχους) από τα φρέσκα κρεμμυδάκια της εποχής, φτιάχνοντας μια νόστιμη ομελέτα. Έχοντας εφέτος φυτέψει αρκετά κρεμμυδάκια, βρέθηκα με αρκετά βλασταράκια στην διάθεσή μου. Αρχικά
σκέφτηκα να τα καταψύξω όσα έχω μαζέψει, κόβοντάς τα σε ροδελίτσες. Τελικά αποφάσισα να τα μαγειρέψω φτιάχνοντας μια καινούργια συνταγή, αυτή την φορά με κοτόπουλο. Επειδή ο καλός μου αγαπά τις πικάντικες και σχετικά καυτερές γεύσεις, του έκ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://syntageskardias.blogspot.gr
Σε προηγούμενη ανάρτηση σας είχαμε δείξει πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα βλαστάρια (μίσχους) από τα φρέσκα κρεμμυδάκια της εποχής, φτιάχνοντας μια νόστιμη ομελέτα. Έχοντας εφέτος φυτέψει αρκετά κρεμμυδάκια, βρέθηκα με αρκετά βλασταράκια στην διάθεσή μου. Αρχικά
σκέφτηκα να τα καταψύξω όσα έχω μαζέψει, κόβοντάς τα σε ροδελίτσες. Τελικά αποφάσισα να τα μαγειρέψω φτιάχνοντας μια καινούργια συνταγή, αυτή την φορά με κοτόπουλο. Επειδή ο καλός μου αγαπά τις πικάντικες και σχετικά καυτερές γεύσεις, του έκ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://syntageskardias.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.