Από το: I cook Greek
Σε ένα μεγάλο μπολ ζυμώνετε όλα τα υλικά για τα σουτζουκάκια και αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για 2 ώρες για να αναμειχθούν τα αρώματα των υλικών. Κατόπιν πλάθετε τα σουτζουκάκια και τα τοποθετείτε στο ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο. Φτιάχνετε μία
σάλτσα με ελαιόλαδο, μία σκελίδα σκόρδο, τον συμπυκνωμένο χυμό τομάτας και νερό και σιγομαγειρεύετε για 15'. Στη συνέχεια περιχύνετε τα σουτζουκάκια με την σάλτσα και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.icookgreek.com
Σε ένα μεγάλο μπολ ζυμώνετε όλα τα υλικά για τα σουτζουκάκια και αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για 2 ώρες για να αναμειχθούν τα αρώματα των υλικών. Κατόπιν πλάθετε τα σουτζουκάκια και τα τοποθετείτε στο ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο. Φτιάχνετε μία
σάλτσα με ελαιόλαδο, μία σκελίδα σκόρδο, τον συμπυκνωμένο χυμό τομάτας και νερό και σιγομαγειρεύετε για 15'. Στη συνέχεια περιχύνετε τα σουτζουκάκια με την σάλτσα και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.icookgreek.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.