Ελαφρώς καυτερό και αυστηρά καλοκαιρινό. Γιατί προϋπόθεση είναι οι ολόγλυκιες, κατακόκκινες, ζουμερές ντομάτες του μεσοκαλόκαιρου, κι αν είναι του Σεπτέμβρη, ακόμη καλύτερα. Νηστίσιμο. Αλλά μεταμορφώνεται σε αρτύσιμη νοστιμιά, με ένα ιδιαίτερο τυρί,
όποιο-ελληνικό-εσείς αγαπάτε. Το δοκίμασα με πικάντικο κασέρι. Του πάει η ξινομυζήθρα. Το γλυκαίνει το κατίκι. Βράζουμε τα μακαρόνια 3 λεπτά λιγότερο από το κανονικό και τα σουρώνουμε. Σε βαθύ ευρύχωρο τηγάνι βάζουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.