Από το: Chefoulis
Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρέας και το δένουμε μαζί με το δενδρολίβανο, ενώ αν θέλουμε λέμε στον κρεοπώλη μας να μας το δέσει. Το αλατοπιπερώνουμε και σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το
κρέας μαζί με τα φύλλα δάφνης, την κανέλα και το κρεμμύδι ολόκληρο για 8- 10 λεπτά περίπου. Το γυρνάμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε 2 -3 λεπτά να εξατμιστεί...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρέας και το δένουμε μαζί με το δενδρολίβανο, ενώ αν θέλουμε λέμε στον κρεοπώλη μας να μας το δέσει. Το αλατοπιπερώνουμε και σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το
κρέας μαζί με τα φύλλα δάφνης, την κανέλα και το κρεμμύδι ολόκληρο για 8- 10 λεπτά περίπου. Το γυρνάμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε 2 -3 λεπτά να εξατμιστεί...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.