Από το: cook-the-book
Ο καιρός εμπνέει για παγωτό... εδώ τρώμε παγωτό... και πάλι παγωτό... Ξεφυλλίζοντας, φέτος το καλοκαίρι, περιοδικά με συνταγές βρεθηκα σε μια γεύση παγωτο μελομακαρονο! Την τροποποίησα λίγο, οπότε να ένα παγωτάκι που έχει όλο το άρωμα της κανέλας, μαζί
κι ένα... touch από μέλι... χωρίς αυγά βέβαια... Χτυπάμε καλά σε μέτρια ταχύτητα στο μίξερ, τις κρέμες με τη ζάχαρη και τις βανίλιες να αφρατέψει. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μελι και την κανέλα και συνεχίζουμε λίγο ακόμη το χτύπημα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Ο καιρός εμπνέει για παγωτό... εδώ τρώμε παγωτό... και πάλι παγωτό... Ξεφυλλίζοντας, φέτος το καλοκαίρι, περιοδικά με συνταγές βρεθηκα σε μια γεύση παγωτο μελομακαρονο! Την τροποποίησα λίγο, οπότε να ένα παγωτάκι που έχει όλο το άρωμα της κανέλας, μαζί
κι ένα... touch από μέλι... χωρίς αυγά βέβαια... Χτυπάμε καλά σε μέτρια ταχύτητα στο μίξερ, τις κρέμες με τη ζάχαρη και τις βανίλιες να αφρατέψει. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μελι και την κανέλα και συνεχίζουμε λίγο ακόμη το χτύπημα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.