Από το: cook-the-book
Τα τελευταία κόκκινα αυγά τα καταναλώσαμε την προηγούμενη βδομάδα. Πού; Ιδού! Αν νομίζετε πως είναι ακόμη μια τάρτα στη σειρά κάνετε λάθος! Το βραστό αυγό στη γέμιση την κάνει πλούσια,το μανιτάρι την κρατά αρκούντως
γήινη, η κάπαρη, το αγγουράκι τουρσί,ο μάραθος την κάνουν ανοιξιάτικη, και η ξινούτσικη κρέμα της επικάλυψης, ψημένη στο φούρνο, με μαγιονέζα, μουστάρδα και creme fraiche της δίνουν μοναδικό χαρακτήρα. Η βασική ιδέα είναι της Ελ.Ψυχούλη, μα από κει και πέρα, έπαιξα με τα δικά μου υλικά :)
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Τα τελευταία κόκκινα αυγά τα καταναλώσαμε την προηγούμενη βδομάδα. Πού; Ιδού! Αν νομίζετε πως είναι ακόμη μια τάρτα στη σειρά κάνετε λάθος! Το βραστό αυγό στη γέμιση την κάνει πλούσια,το μανιτάρι την κρατά αρκούντως
γήινη, η κάπαρη, το αγγουράκι τουρσί,ο μάραθος την κάνουν ανοιξιάτικη, και η ξινούτσικη κρέμα της επικάλυψης, ψημένη στο φούρνο, με μαγιονέζα, μουστάρδα και creme fraiche της δίνουν μοναδικό χαρακτήρα. Η βασική ιδέα είναι της Ελ.Ψυχούλη, μα από κει και πέρα, έπαιξα με τα δικά μου υλικά :)
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.