Από το: Sidagi.gr
Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες, το αλατίζουμε, το πιπερώνουμε. και το αλευρώνουμε καλά για να το τηγανίσουμε μέσα στο ελαιόλαδο. Βάζουμε το μισό τηγανισμένο κρέας σε μια κατσαρόλα και από πάνω ρίχνουμε ψιλοκομμένα σκόρδα
και μαϊντανό. Από πάνω προσθέτετουμε το υπόλοιπο κρέας, ρίχνουμε λίγα κόμα σκόρδα και μαϊντανό και περιχύνουμε το φαγητό με το ξύδι. Βράζουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες, το αλατίζουμε, το πιπερώνουμε. και το αλευρώνουμε καλά για να το τηγανίσουμε μέσα στο ελαιόλαδο. Βάζουμε το μισό τηγανισμένο κρέας σε μια κατσαρόλα και από πάνω ρίχνουμε ψιλοκομμένα σκόρδα
και μαϊντανό. Από πάνω προσθέτετουμε το υπόλοιπο κρέας, ρίχνουμε λίγα κόμα σκόρδα και μαϊντανό και περιχύνουμε το φαγητό με το ξύδι. Βράζουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.