Από το: Sidagi.gr
Ρίχνετε τη μπύρα τζίντζερ, ξηρούς καρπούς, και 1 φλιτζάνι νερό σε μια μικρή κατσαρόλα και τα βράζετε πρώτα σε δυνατή θερμοκρασία. Χαμηλώνετε τη φωτιά σε χαμηλή και σιγοβράζουμε μέχρι το υγρό γίνει σιρόπι περίπου 35-40 λεπτά.
Αφήστε να κρυώσει τελείως. Αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν επικάλυψη από γλυκιά κρέμα ή γιαούρτι. Υλικά Για 2 άτομα 45 γραμμάρια τζίντζερ μύρα 1 κούπα αποξηραμένα φρούτα (όπως προέκυψε σύκα, βερίκοκα, κεράσια, δαμάσκηνα, στ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Ρίχνετε τη μπύρα τζίντζερ, ξηρούς καρπούς, και 1 φλιτζάνι νερό σε μια μικρή κατσαρόλα και τα βράζετε πρώτα σε δυνατή θερμοκρασία. Χαμηλώνετε τη φωτιά σε χαμηλή και σιγοβράζουμε μέχρι το υγρό γίνει σιρόπι περίπου 35-40 λεπτά.
Αφήστε να κρυώσει τελείως. Αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν επικάλυψη από γλυκιά κρέμα ή γιαούρτι. Υλικά Για 2 άτομα 45 γραμμάρια τζίντζερ μύρα 1 κούπα αποξηραμένα φρούτα (όπως προέκυψε σύκα, βερίκοκα, κεράσια, δαμάσκηνα, στ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.