Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Σε βρασμένο και αλατισμένο νερό ζεματίζουμε το σπανάκι για δευτερόλεπτα (ίσα να μαλακώσει). Σερβίρουμε με τα υπόλοιπα υλικά, με ποσότητα ανά βούληση. Υλικά: 700 γραμμάρια φρέσκο σπανάκι, Χυμό από λεμόνι, Ελαιόλαδο, Αλάτι
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Σε βρασμένο και αλατισμένο νερό ζεματίζουμε το σπανάκι για δευτερόλεπτα (ίσα να μαλακώσει). Σερβίρουμε με τα υπόλοιπα υλικά, με ποσότητα ανά βούληση. Υλικά: 700 γραμμάρια φρέσκο σπανάκι, Χυμό από λεμόνι, Ελαιόλαδο, Αλάτι
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.