Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Ανακατέβουμε σε ένα μπολ το σιμιγδάλι με το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη βανίλια. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τ’ αυγά με τη ζάχαρη για 15′ περίπου. Ρίχνουμε λίγο-λίγο το γιαούρτι. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα στερεά υλικά, προσέχοντας να μην μας ξεφουσκώσουν τ’ αυγά. Αδειάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί 40cm x 30cm
και ψήνουμε στους 180o C, για μισή ώρα. Για το σιρόπι βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 5′, ρίχνουμε μέσα τη φλούδα λεμονιού και περιχύνουμε το ραβανί (το οποίο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Ανακατέβουμε σε ένα μπολ το σιμιγδάλι με το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη βανίλια. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τ’ αυγά με τη ζάχαρη για 15′ περίπου. Ρίχνουμε λίγο-λίγο το γιαούρτι. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα στερεά υλικά, προσέχοντας να μην μας ξεφουσκώσουν τ’ αυγά. Αδειάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί 40cm x 30cm
και ψήνουμε στους 180o C, για μισή ώρα. Για το σιρόπι βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 5′, ρίχνουμε μέσα τη φλούδα λεμονιού και περιχύνουμε το ραβανί (το οποίο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.