Από το: Συνταγές της καρδιάς
Τρυφερό φιλέτο ψαριού, που μπαίνει στον φούρνο με μπόλικο δεντρολίβανο, κλείνεται μέσα σε αλουμινόχαρτο, ψήνεται για μισή ωρίτσα και μοσχοβολάει όλο το σπίτι. Μετά καλύπτεται με μια νόστιμη κρούστα με μαγιονέζα, παρμεζάνα και διάφορα αρωματικά, και συνεχίζει το
ψήσιμο για 5-6 λεπτά ακόμα. Έτοιμο να το απολαύσουμε μέσα σε λίγη ώρα. Φαγάκι εύκολο και απίστευτα νόστιμο! Πάμε να το μαγειρέψουμε!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://syntageskardias.blogspot.gr
Τρυφερό φιλέτο ψαριού, που μπαίνει στον φούρνο με μπόλικο δεντρολίβανο, κλείνεται μέσα σε αλουμινόχαρτο, ψήνεται για μισή ωρίτσα και μοσχοβολάει όλο το σπίτι. Μετά καλύπτεται με μια νόστιμη κρούστα με μαγιονέζα, παρμεζάνα και διάφορα αρωματικά, και συνεχίζει το
ψήσιμο για 5-6 λεπτά ακόμα. Έτοιμο να το απολαύσουμε μέσα σε λίγη ώρα. Φαγάκι εύκολο και απίστευτα νόστιμο! Πάμε να το μαγειρέψουμε!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://syntageskardias.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.