Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Για μία ακόμη φορά... κουνελάκι!!! Πλένουμε το κουνέλι. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε κυδωνάτες. Βάζουμε τις πατάτες σε μία λεκάνη. Προσθέτουμε το λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, το λεμόνι και τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε με τα χέρια μας
πολύ καλά τις πατάτες, ώστε να πασπαλιστούν πολύ καλά... Στη συνέχεια, σε μία γάστρα τοποθετούμε τις πατάτες μας στον πυθμένα της γάστρας. Με το μείγμα που έχει απομείνει στη λεκανίτσα μας, πασπαλίζουμε το κουνέλι μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Για μία ακόμη φορά... κουνελάκι!!! Πλένουμε το κουνέλι. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε κυδωνάτες. Βάζουμε τις πατάτες σε μία λεκάνη. Προσθέτουμε το λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, το λεμόνι και τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε με τα χέρια μας
πολύ καλά τις πατάτες, ώστε να πασπαλιστούν πολύ καλά... Στη συνέχεια, σε μία γάστρα τοποθετούμε τις πατάτες μας στον πυθμένα της γάστρας. Με το μείγμα που έχει απομείνει στη λεκανίτσα μας, πασπαλίζουμε το κουνέλι μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.