Από το: Pandespani
Ακόμη κι αν βλέπετε τα ζυμαρικά ολικής άλεσης με μισό μάτι, αυτή η τονοσαλάτα με πένες μικρές και ντοματίνια, θα κάνει και τους πλέον δύσκολους να αναθεωρήσουν. Την ετοιμάσαμε σε δύο εκδοχές, την τεστάραμε φρεσκοφτιαγμένη αλλά και κρύα (απ’ το ψυγείο), την επομένη: και οι
πιο δύσπιστοι, την προτίμησαν και στο πρωινό! Σας λέει κάτι; Στην Ιταλία, η κρύα τονοσαλάτα αποκαλείται συχνά μεσογειακή σαλάτα ζυμαρικών. Χωρίς να διευκρινίζεται το είδος των ζυμαρικών που χρησιμοποιούνται, και που συχνότερα είναι κοντά ζ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Ακόμη κι αν βλέπετε τα ζυμαρικά ολικής άλεσης με μισό μάτι, αυτή η τονοσαλάτα με πένες μικρές και ντοματίνια, θα κάνει και τους πλέον δύσκολους να αναθεωρήσουν. Την ετοιμάσαμε σε δύο εκδοχές, την τεστάραμε φρεσκοφτιαγμένη αλλά και κρύα (απ’ το ψυγείο), την επομένη: και οι
πιο δύσπιστοι, την προτίμησαν και στο πρωινό! Σας λέει κάτι; Στην Ιταλία, η κρύα τονοσαλάτα αποκαλείται συχνά μεσογειακή σαλάτα ζυμαρικών. Χωρίς να διευκρινίζεται το είδος των ζυμαρικών που χρησιμοποιούνται, και που συχνότερα είναι κοντά ζ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.