Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Τα ψητά καλαμπόκια στα κάρβουνα, είναι λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους. Αν θέλουμε όμως, μπορούμε να τους δώσουμε περισσότερη γεύση, αλείφοντάς τα με βούτυρο, μαϊντανό και σκόρδο. Τον τρόπο αυτό, τον είχε δείξει στη γιαγιά μου, η καλή της φίλη, η κυρία Έλεν. Στο μούλτι
ή σε γουδί, βάζουμε τα υλικά μας και τα πολτοποιούμε. Καθαρίζουμε τα καλαμπόκια από τα φύλλα τους και τα αλοίφουμε ένα - ένα, με ένα κουτάλι του γλυκού από το μείγμα μας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Τα ψητά καλαμπόκια στα κάρβουνα, είναι λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους. Αν θέλουμε όμως, μπορούμε να τους δώσουμε περισσότερη γεύση, αλείφοντάς τα με βούτυρο, μαϊντανό και σκόρδο. Τον τρόπο αυτό, τον είχε δείξει στη γιαγιά μου, η καλή της φίλη, η κυρία Έλεν. Στο μούλτι
ή σε γουδί, βάζουμε τα υλικά μας και τα πολτοποιούμε. Καθαρίζουμε τα καλαμπόκια από τα φύλλα τους και τα αλοίφουμε ένα - ένα, με ένα κουτάλι του γλυκού από το μείγμα μας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.