Από το: Το φαγητό της μαμάς
Το μοσχαράκι είναι ένα φαγητό που το βάζουμε πολύ συχνά στο τραπέζι μας. Πρακάτω σας δίνω μια συνταγή πολύ νόστιμη και ελαφριά, με συνοδευτικό ένα πολύχρωμο και νοστιμότατο ρύζι. Πλένουμε πολύ καλά το κρέας μας και αφού το ξαφρίσουμε το βάζουμε σε ένα
πιάτο. Όταν το ξαφρίσουμε κρατάμε το νερό που είχε η κατσαρόλα σε ένα τάπερ ώστε να το χρησιμοποιήσουμε αργότερα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tofagitotismamas.blogspot.gr
Το μοσχαράκι είναι ένα φαγητό που το βάζουμε πολύ συχνά στο τραπέζι μας. Πρακάτω σας δίνω μια συνταγή πολύ νόστιμη και ελαφριά, με συνοδευτικό ένα πολύχρωμο και νοστιμότατο ρύζι. Πλένουμε πολύ καλά το κρέας μας και αφού το ξαφρίσουμε το βάζουμε σε ένα
πιάτο. Όταν το ξαφρίσουμε κρατάμε το νερό που είχε η κατσαρόλα σε ένα τάπερ ώστε να το χρησιμοποιήσουμε αργότερα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tofagitotismamas.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.