Από το: Zaxapn kai alati
Την ανάρτηση αυτή σας την δίνω περισσότερο για το φύλλο παρά για την πίτα. Ένα φύλλο τέλειο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για μπουγάτσα. Εγώ σήμερα έβαλα τα φύλλα ανά δύο. Εάν το χρησιμοποιήσετε για μπουγάτσα, θα βάλετε 3-4 φύλλα. Βάζουμε το ρύζι σε
μπόλικο νερό να βράσει. Το βράζουμε δεκαπέντε λεπτά. Το στραγγίζουμε και ρίχνουμε κρύο νερό για να μην λασπώσει. Βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη και το ξύδι σε ένα μεγάλο μπολ και τρίβουμε το αλεύρι να νοτίσει με το ξύδι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zaaxarikaialati.blogspot.gr
Την ανάρτηση αυτή σας την δίνω περισσότερο για το φύλλο παρά για την πίτα. Ένα φύλλο τέλειο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για μπουγάτσα. Εγώ σήμερα έβαλα τα φύλλα ανά δύο. Εάν το χρησιμοποιήσετε για μπουγάτσα, θα βάλετε 3-4 φύλλα. Βάζουμε το ρύζι σε
μπόλικο νερό να βράσει. Το βράζουμε δεκαπέντε λεπτά. Το στραγγίζουμε και ρίχνουμε κρύο νερό για να μην λασπώσει. Βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη και το ξύδι σε ένα μεγάλο μπολ και τρίβουμε το αλεύρι να νοτίσει με το ξύδι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zaaxarikaialati.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.