Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Πλένουμε τις μελιτζάνες, κόβουμε τις άκρες, τις κόβουμε κατά μήκος σε φέτες ή σε ροδέλες και τις βάζουμε σε αλατόνερο, για 5 λεπτά. (Έτσι δεν πικρίζουν και δεν απορροφούν πολύ λάδι στο τηγάνισμα). Βάζουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι να ζεσταθεί καλά. Αλατίζουμε ελαφρά και
ρίχνουμε τις μελιτζάνες στο ζεστό λάδι. Τις τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδίσουν καλά και από τις δυο πλευρές. Τις βγάζουμε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Πλένουμε τις μελιτζάνες, κόβουμε τις άκρες, τις κόβουμε κατά μήκος σε φέτες ή σε ροδέλες και τις βάζουμε σε αλατόνερο, για 5 λεπτά. (Έτσι δεν πικρίζουν και δεν απορροφούν πολύ λάδι στο τηγάνισμα). Βάζουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι να ζεσταθεί καλά. Αλατίζουμε ελαφρά και
ρίχνουμε τις μελιτζάνες στο ζεστό λάδι. Τις τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδίσουν καλά και από τις δυο πλευρές. Τις βγάζουμε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.