Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε τη ζάχαρη,αυγα και το μέλι σε χαμηλή ταχύτητα για περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να σχηματιστεί ένα μείγμα ομοιογενές. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το σιμιγδάλι, τη βρώμη, την κανέλα, τη σόδα, το αλάτι, βανίλια και τελευταία βάζουμε το
τριμμενο μήλο. Ρίχνουμε στο μείγμα που φτιάξαμε το αλεύρι κοσκινισμένο και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Στρώνουμε σε ένα μεγάλο ταψί μία λαδόκολλα και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε τη ζάχαρη,αυγα και το μέλι σε χαμηλή ταχύτητα για περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να σχηματιστεί ένα μείγμα ομοιογενές. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το σιμιγδάλι, τη βρώμη, την κανέλα, τη σόδα, το αλάτι, βανίλια και τελευταία βάζουμε το
τριμμενο μήλο. Ρίχνουμε στο μείγμα που φτιάξαμε το αλεύρι κοσκινισμένο και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Στρώνουμε σε ένα μεγάλο ταψί μία λαδόκολλα και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.