Από το: dietstories
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τη σάλτσα σόγιας με την καστανή ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη, απομακρύνουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη σκόνη σκόρδου, τη σκόνη ginger και φρέσκο πιπέρι και ανακατεύουμε. Σε μια σακούλα τροφίμων
ή σε μια πιατέλα βάζουμε τις χοιρινές μπριζόλες, τις πιπεριές, τα μανιτάρια και ρίχνουμε το μείγμα σόγιας, κρατώντας στην άκρη λίγες κουταλιές. Αφήνουμε για αρκετές ώρες σκεπασμένα ή σφραγισμένα να μαριναριστούν. Βγάζουμε τις...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τη σάλτσα σόγιας με την καστανή ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη, απομακρύνουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη σκόνη σκόρδου, τη σκόνη ginger και φρέσκο πιπέρι και ανακατεύουμε. Σε μια σακούλα τροφίμων
ή σε μια πιατέλα βάζουμε τις χοιρινές μπριζόλες, τις πιπεριές, τα μανιτάρια και ρίχνουμε το μείγμα σόγιας, κρατώντας στην άκρη λίγες κουταλιές. Αφήνουμε για αρκετές ώρες σκεπασμένα ή σφραγισμένα να μαριναριστούν. Βγάζουμε τις...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.