Από το: dietstories
Πλένουμε καλά το ρύζι και αν έχουμε χρόνο το αφήνουμε για 1 ώρα σε κρύο νερό και το ξεπλένουμε καλά. Σε ένα κατσαρολάκι με κλειστό καπάκι βάζουμε το ρύζι με το νερό και μόλις πάρει μια βράση, κλείνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κατσαρολάκι στο σβηστό μάτι σκεπασμένο για 20 λεπτά. Προσοχή, δεν ανοίγουμε
καθόλου ενδιάμεσα το καπάκι και δεν ανακατεύουμε το ρύζι. Αποσύρουμε το κατσαρολάκι από το μάτι και το αφήνουμε για λίγα λεπτά να κρυώσει. Βάζουμε το ρύζι σε μπολ, ρίχνουμε το μείγμα μίριν και ανακατεύουμε καλά ώστε να πάει σε όλο το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Πλένουμε καλά το ρύζι και αν έχουμε χρόνο το αφήνουμε για 1 ώρα σε κρύο νερό και το ξεπλένουμε καλά. Σε ένα κατσαρολάκι με κλειστό καπάκι βάζουμε το ρύζι με το νερό και μόλις πάρει μια βράση, κλείνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κατσαρολάκι στο σβηστό μάτι σκεπασμένο για 20 λεπτά. Προσοχή, δεν ανοίγουμε
καθόλου ενδιάμεσα το καπάκι και δεν ανακατεύουμε το ρύζι. Αποσύρουμε το κατσαρολάκι από το μάτι και το αφήνουμε για λίγα λεπτά να κρυώσει. Βάζουμε το ρύζι σε μπολ, ρίχνουμε το μείγμα μίριν και ανακατεύουμε καλά ώστε να πάει σε όλο το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.