Από το: Το φαγητό της μαμάς
Παρακάτω λοιπόν, θα δούμε έναν τρόπο, με τον οποίο μπορούμε να εντάξουμε την γλιστρίδα στην διατροφή μας. Θα χρησιμοποιήσουμε σαλάμι Πάριζα γιατί αυτό μου έχει περισσέψει στο ψυγείο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και εσέις για να
μην χαλάνε τα σαλάμια! Μια μερίδα γλιστρίδες καλύπτουν τις ημερήσιες ανάγκες σε βιταμίνη Ε και γλουταθειόνη – ισχυρό αντιοξειδωτικό. Ως γνωστό η βιταμίνη Ε και τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα προστατεύουν πιθανώς από τον καρκίνο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tofagitotismamas.blogspot.gr
Παρακάτω λοιπόν, θα δούμε έναν τρόπο, με τον οποίο μπορούμε να εντάξουμε την γλιστρίδα στην διατροφή μας. Θα χρησιμοποιήσουμε σαλάμι Πάριζα γιατί αυτό μου έχει περισσέψει στο ψυγείο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και εσέις για να
μην χαλάνε τα σαλάμια! Μια μερίδα γλιστρίδες καλύπτουν τις ημερήσιες ανάγκες σε βιταμίνη Ε και γλουταθειόνη – ισχυρό αντιοξειδωτικό. Ως γνωστό η βιταμίνη Ε και τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα προστατεύουν πιθανώς από τον καρκίνο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tofagitotismamas.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.