Από το: Chefoulis
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την μαγιά, το αλεύρι και το αλάτι, προσθέτουμε το χλιαρό νερό, το χλιαρό γάλα, την μαργαρίνη και τα 2 αυγά και τα ζυμώνουμε όλα πολύ καλά. Σκεπάζουμε την ζύμη και την αφήνουμε να φουσκώσει. Σε μια
φαρδιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το αφήνουμε να κάψει, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, την πιπεριά να σοταριστούν και τέλος τον κιμά. Τα σοτάρουμε όλα μαζί και σβήνουμε με το λευκό κρασί, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τους...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την μαγιά, το αλεύρι και το αλάτι, προσθέτουμε το χλιαρό νερό, το χλιαρό γάλα, την μαργαρίνη και τα 2 αυγά και τα ζυμώνουμε όλα πολύ καλά. Σκεπάζουμε την ζύμη και την αφήνουμε να φουσκώσει. Σε μια
φαρδιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το αφήνουμε να κάψει, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, την πιπεριά να σοταριστούν και τέλος τον κιμά. Τα σοτάρουμε όλα μαζί και σβήνουμε με το λευκό κρασί, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τους...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.