Από το: cook-the-book
Είναι ταιριαστό στο καλοκαίρι. Δροσερό, μαμαδίστικο και φερμένο από τα παλιά. Θυμίζει τη φρυγανιά, γλυκό μάλλον ξεχασμένο, πάνω στο οποίο αυτοσχεδίαζαν οι νοικοκυρές κάποτε, ανακυκλώνοντας τα περισσεύματα της
κουζίνας τους... leftover food, όπως προστάζει η μόδα της σύγχρονης εληνικής μαγειρικής ορολογίας. Πρώτα ετοιμάζουμε το σιρόπι, βράζοντας ζάχαρη και νερό για 2 λ. από το σημείο βρασμού. Αποσύρουμε, ρίχνουμε το λεμόνι και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Είναι ταιριαστό στο καλοκαίρι. Δροσερό, μαμαδίστικο και φερμένο από τα παλιά. Θυμίζει τη φρυγανιά, γλυκό μάλλον ξεχασμένο, πάνω στο οποίο αυτοσχεδίαζαν οι νοικοκυρές κάποτε, ανακυκλώνοντας τα περισσεύματα της
κουζίνας τους... leftover food, όπως προστάζει η μόδα της σύγχρονης εληνικής μαγειρικής ορολογίας. Πρώτα ετοιμάζουμε το σιρόπι, βράζοντας ζάχαρη και νερό για 2 λ. από το σημείο βρασμού. Αποσύρουμε, ρίχνουμε το λεμόνι και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.