Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Τα κεφαλάκια ανήκουν στην κατηγορία των φαγητών που ή σου αρέσουν πολύ ή ούτε που να ακούσεις. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, και ειδικά αν έχεις δοκιμάσει και δεν σου πολυάρεσαν, αυτή είναι μια ωραιότατη συνταγή, που με την υπέροχη γεύση της, είναι σίγουρο ότι θα σε
κάνει να αλλάξεις γνώμη. Πλένουμε πολύ καλά τα κεφαλάκια και τα αφήνουμε σε ένα μπολ να στραγγίσουν. Απλώνουμε δύο μεγάλα κομμάτια αλουμινόχαρτο σταυρωτά σε ένα ταψί, που να χωράει τα κεφαλάκια μας (Ν°36 ή 38)...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Τα κεφαλάκια ανήκουν στην κατηγορία των φαγητών που ή σου αρέσουν πολύ ή ούτε που να ακούσεις. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, και ειδικά αν έχεις δοκιμάσει και δεν σου πολυάρεσαν, αυτή είναι μια ωραιότατη συνταγή, που με την υπέροχη γεύση της, είναι σίγουρο ότι θα σε
κάνει να αλλάξεις γνώμη. Πλένουμε πολύ καλά τα κεφαλάκια και τα αφήνουμε σε ένα μπολ να στραγγίσουν. Απλώνουμε δύο μεγάλα κομμάτια αλουμινόχαρτο σταυρωτά σε ένα ταψί, που να χωράει τα κεφαλάκια μας (Ν°36 ή 38)...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.