Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Ο κορυφαίος καλοκαιρινός ουζομεζές... Σ' ένα μπολ, προσθέτουμε το αλεύρι και σιγά - σιγά το νερό. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε... ένα παχύρρευστο χυλό. Σ' ένα τηγάνι προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Βουτάμε στο χυλό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Ο κορυφαίος καλοκαιρινός ουζομεζές... Σ' ένα μπολ, προσθέτουμε το αλεύρι και σιγά - σιγά το νερό. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε... ένα παχύρρευστο χυλό. Σ' ένα τηγάνι προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Βουτάμε στο χυλό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.