Από το: dietstories
Ψήνουμε τις φέτες μελιτζάνας σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για δέκα λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο
και 1 κ.σ. ζάχαρη. Μόλις γυαλίσει προσθέτουμε τον κιμά και τον μαγειρεύουμε μέχρι να πιει όλα τα υγρά του και να πάρει ωραίο χρώμα. Προσθέτουμε την κανέλα, το κύμινο, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Ψήνουμε τις φέτες μελιτζάνας σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για δέκα λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο
και 1 κ.σ. ζάχαρη. Μόλις γυαλίσει προσθέτουμε τον κιμά και τον μαγειρεύουμε μέχρι να πιει όλα τα υγρά του και να πάρει ωραίο χρώμα. Προσθέτουμε την κανέλα, το κύμινο, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.