Από το: Αγαπημένες συνταγές
Βάζετε σε μια μικρή κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη, την κανέλλα, τα γαρύφαλλα και την φλούδα λεμονιού να βράσει. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζετε το λάδι να κάψει. Προσθέτετε το σιμιγδάλι ανακατεύοντας και προσέχοντας να μην καεί, τσιγαρίζοντάς το ανάλογα με το πόσο σκούρο θέλετε τον χαλβά. Αφαιρείτε από την κατσαρόλα με το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr
Βάζετε σε μια μικρή κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη, την κανέλλα, τα γαρύφαλλα και την φλούδα λεμονιού να βράσει. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζετε το λάδι να κάψει. Προσθέτετε το σιμιγδάλι ανακατεύοντας και προσέχοντας να μην καεί, τσιγαρίζοντάς το ανάλογα με το πόσο σκούρο θέλετε τον χαλβά. Αφαιρείτε από την κατσαρόλα με το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.