Από το: Γλυκό - Αλμυρό
Έχετε δοκιμάσει να φτιάξετε μπρουσκέτες; Είναι το απόλυτο finger food σε συνδυασμό με λίγο κρασί. Δοκιμάστε αυτή την εκδοχή με ρικότα και τοματίνια. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο σε κάθε πλευρά από τις φέτες μπρουσκέτας. Αλείφουμε και
από τις δυο πλευρές το σκόρδο ώστε να πάρει τη γεύση το ψωμί. Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα πιρέξ με 1 κουταλιά ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τη σκελίδα σκόρδου που χρησιμοποιήσαμε, τριμμένη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
Έχετε δοκιμάσει να φτιάξετε μπρουσκέτες; Είναι το απόλυτο finger food σε συνδυασμό με λίγο κρασί. Δοκιμάστε αυτή την εκδοχή με ρικότα και τοματίνια. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο σε κάθε πλευρά από τις φέτες μπρουσκέτας. Αλείφουμε και
από τις δυο πλευρές το σκόρδο ώστε να πάρει τη γεύση το ψωμί. Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα πιρέξ με 1 κουταλιά ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τη σκελίδα σκόρδου που χρησιμοποιήσαμε, τριμμένη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.