Από το: dietstories
Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι, τις 3 κ.σ. ελαιόλαδο και το νερό και πλάθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι να πάρουμε μια λεία και ομοιόμορφη ζύμη. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 10 ίσα μπαλάκια, σκεπάζουμε με μια καθαρή πετσέτα και αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά.
Χρησιμοποιούμε τα 5 μπαλάκια για το κάτω φύλλο και τα άλλα 5 για το πάνω φύλλο της πίτας. Με τη βοήθεια ενός πλάστη ανοίγουμε τα μπαλάκια σε μέγεθος μιας πίτας από σουβλάκι και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο αλοίφωντας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι, τις 3 κ.σ. ελαιόλαδο και το νερό και πλάθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι να πάρουμε μια λεία και ομοιόμορφη ζύμη. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 10 ίσα μπαλάκια, σκεπάζουμε με μια καθαρή πετσέτα και αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά.
Χρησιμοποιούμε τα 5 μπαλάκια για το κάτω φύλλο και τα άλλα 5 για το πάνω φύλλο της πίτας. Με τη βοήθεια ενός πλάστη ανοίγουμε τα μπαλάκια σε μέγεθος μιας πίτας από σουβλάκι και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο αλοίφωντας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.