Από το: Samos Cook
Λατρεμενο φαγητό... Σε ενα κατσαρολακι τσιγαριζω σε λάδι το κρεμμυδι, το σκόρδο και την πιπερια. Αφού σωταριστουν καλά προσθετω τον κιμα. Μόλις τσιγαριστουν καλά προσθετω το κρασί. Αφου εξατμιστει το αλκοόλ βάζω τον πελτε και σε 1 λεπτο το ντοματακι. Προσθετω και ολα τα
υπόλοιπα υλικά ,εκτός απο τα ψιλοκομμενα φύλλα σελερι, και μαζι και τα μπαχαρικα. Βαζω 1 ποτήρι νερό και τον βραζω σε χαμηλή φωτιά. Όταν θα απεχουμε 15 λεπτά για να ολοκληρωθεί το φαγητό θα προσθέσω τα ψιλοκομμενα φύλλα από το σ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
Λατρεμενο φαγητό... Σε ενα κατσαρολακι τσιγαριζω σε λάδι το κρεμμυδι, το σκόρδο και την πιπερια. Αφού σωταριστουν καλά προσθετω τον κιμα. Μόλις τσιγαριστουν καλά προσθετω το κρασί. Αφου εξατμιστει το αλκοόλ βάζω τον πελτε και σε 1 λεπτο το ντοματακι. Προσθετω και ολα τα
υπόλοιπα υλικά ,εκτός απο τα ψιλοκομμενα φύλλα σελερι, και μαζι και τα μπαχαρικα. Βαζω 1 ποτήρι νερό και τον βραζω σε χαμηλή φωτιά. Όταν θα απεχουμε 15 λεπτά για να ολοκληρωθεί το φαγητό θα προσθέσω τα ψιλοκομμενα φύλλα από το σ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.