Από το: Samos Cook
Μία εναλλακτική μορφή κεικ. Χτυπαω το λάδι με την ζαχαρη. Αφού γίνει κρεμα προσθετω ένα ένα τα αυγά. Συνεχιζω με τα υγρά υλικά μου. Αφού τα χτυπησω καλά προσθετω τον πολτο ανανα και λίγο λίγο το αλεύρι. Τέλος τα κομμάτια ανανα και ανακατευω. Πάντα στο αλεύρι μου μένουν
2-3 κουταλιες εκτός. Θα το δείτε με το μάτι. Σαν να έχει μορφή μειγματος απο ενα συνηθισμένο κεικ. Το τοποθετω σε βουτυρωμενο ταψι και σε προθερμασμενο φουρνο το αφηνω για 35-40 λεπτα στους 175°. Όταν είναι έτοιμο το αφηνω να κρυωσει λίγο και π...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
Μία εναλλακτική μορφή κεικ. Χτυπαω το λάδι με την ζαχαρη. Αφού γίνει κρεμα προσθετω ένα ένα τα αυγά. Συνεχιζω με τα υγρά υλικά μου. Αφού τα χτυπησω καλά προσθετω τον πολτο ανανα και λίγο λίγο το αλεύρι. Τέλος τα κομμάτια ανανα και ανακατευω. Πάντα στο αλεύρι μου μένουν
2-3 κουταλιες εκτός. Θα το δείτε με το μάτι. Σαν να έχει μορφή μειγματος απο ενα συνηθισμένο κεικ. Το τοποθετω σε βουτυρωμενο ταψι και σε προθερμασμενο φουρνο το αφηνω για 35-40 λεπτα στους 175°. Όταν είναι έτοιμο το αφηνω να κρυωσει λίγο και π...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.