Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Το γιουβέτσι της Κυριακής

Written By Unknown on Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 | Οκτωβρίου 06, 2017

Το γιουβέτσι της Κυριακής - by https://syntages-faghtwn.blogspot.gr
Από το: Samos Cook
Δυσκολεύομαι να σκεφτώ κάποιον  που  να μην του αρέσει  αυτό  το φαγητό. Όμως σε άλλους αρέσει ζουμερό, σε άλλους λασπωμένο, σε άλλους στην κατσαρόλα και σε κάποιους στο ταψί... Όπως και να έχει πάντα παραμένει η Κυριακάτικη επιλογή μας. Βάζουμε σε μία μεγάλη
κατσαρόλα το λάδι να κάψει. Αφού έχουμε ήδη πλύνει το κρέας και το έχουμε αφήσει να στραγγίξει, το τοποθετούμε στο καυτό λάδι. Το σοτάρουμε καλά για 2-3 λεπτά. Μετά το σοτάρισμα προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, την πιπεριά και το καρ...

Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.