Από το: Samos Cook
Δυσκολεύομαι να σκεφτώ κάποιον που να μην του αρέσει αυτό το φαγητό. Όμως σε άλλους αρέσει ζουμερό, σε άλλους λασπωμένο, σε άλλους στην κατσαρόλα και σε κάποιους στο ταψί... Όπως και να έχει πάντα παραμένει η Κυριακάτικη επιλογή μας. Βάζουμε σε μία μεγάλη
κατσαρόλα το λάδι να κάψει. Αφού έχουμε ήδη πλύνει το κρέας και το έχουμε αφήσει να στραγγίξει, το τοποθετούμε στο καυτό λάδι. Το σοτάρουμε καλά για 2-3 λεπτά. Μετά το σοτάρισμα προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, την πιπεριά και το καρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
Δυσκολεύομαι να σκεφτώ κάποιον που να μην του αρέσει αυτό το φαγητό. Όμως σε άλλους αρέσει ζουμερό, σε άλλους λασπωμένο, σε άλλους στην κατσαρόλα και σε κάποιους στο ταψί... Όπως και να έχει πάντα παραμένει η Κυριακάτικη επιλογή μας. Βάζουμε σε μία μεγάλη
κατσαρόλα το λάδι να κάψει. Αφού έχουμε ήδη πλύνει το κρέας και το έχουμε αφήσει να στραγγίξει, το τοποθετούμε στο καυτό λάδι. Το σοτάρουμε καλά για 2-3 λεπτά. Μετά το σοτάρισμα προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, την πιπεριά και το καρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.