Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Κάνουμε μία απαλή ζύμη να μη κολλάει στα χέρια. Τη σκεπάζουμε με μία πετσέτα για 20-30 λεπτά. Τη χωρίζουμε σε 4 μπάλες. Αφήνουμε να ξεκουραστεί η ζύμη 10 λεπτά. Ανοίγουμε 4 μεγάλα χοντρά φύλλα. Βουτυρώνουμε το κάθε φύλλο και στα 3 φύλλα πασπαλίζουμε το κασέρι με το
ζαμπόν (καπνιστό μπριζόλα) μοσχοβολάει ή ότι μας αρέσει σε αλλαντικό! Κάνουμε 3 πακέτα. όπως φαίνεται στις φωτογραφίες... Τα τοποθετούμε στο μεγάλο φύλλο στο κέντρο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Κάνουμε μία απαλή ζύμη να μη κολλάει στα χέρια. Τη σκεπάζουμε με μία πετσέτα για 20-30 λεπτά. Τη χωρίζουμε σε 4 μπάλες. Αφήνουμε να ξεκουραστεί η ζύμη 10 λεπτά. Ανοίγουμε 4 μεγάλα χοντρά φύλλα. Βουτυρώνουμε το κάθε φύλλο και στα 3 φύλλα πασπαλίζουμε το κασέρι με το
ζαμπόν (καπνιστό μπριζόλα) μοσχοβολάει ή ότι μας αρέσει σε αλλαντικό! Κάνουμε 3 πακέτα. όπως φαίνεται στις φωτογραφίες... Τα τοποθετούμε στο μεγάλο φύλλο στο κέντρο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.