Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Μια πραγματικά υπέροχη σάλτσα για τα μακαρόνια σας ,τα σουτζουκάκια και όπου αλλού χρειαστεί να την χρησιμοποιήσετε. Βουτάμε τις ντομάτες σε ζεστό νερό για να μπορέσουμε να τις ξεφλουδίσουμε (προαιρετικά). Μετά τις χαράζουμε, και τις σφίγγουμε να φύγουν τα σποράκια και τα
υγρά τους. Θέλουμε την ψίχα της ντομάτας μόνο. Τις πολτοποιούμε. Τσιγαρίζουμε το λάδι με το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να γίνουν διάφανα αλλά να μην καούν. Προσθέτουμε την τομάτα και σιγοβράζουμε για 10-15 λεπτά. Μέχρι να αποκτήσει την υφή που βλέπετε.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://cretatrapezomata.blogspot.gr
Μια πραγματικά υπέροχη σάλτσα για τα μακαρόνια σας ,τα σουτζουκάκια και όπου αλλού χρειαστεί να την χρησιμοποιήσετε. Βουτάμε τις ντομάτες σε ζεστό νερό για να μπορέσουμε να τις ξεφλουδίσουμε (προαιρετικά). Μετά τις χαράζουμε, και τις σφίγγουμε να φύγουν τα σποράκια και τα
υγρά τους. Θέλουμε την ψίχα της ντομάτας μόνο. Τις πολτοποιούμε. Τσιγαρίζουμε το λάδι με το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να γίνουν διάφανα αλλά να μην καούν. Προσθέτουμε την τομάτα και σιγοβράζουμε για 10-15 λεπτά. Μέχρι να αποκτήσει την υφή που βλέπετε.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://cretatrapezomata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.