Από το: Samos Cook
Κρατησα λίγο κιμα απο τους μεθυσμενους κεφτεδες για να κανω το αγαπημένο φαγητό της μικρής μου μιας και μου είναι αρρωστουλα. Πλαθω καλα ολα τα υλικά για τα γιουβαρλακια. Σχηματιζω μικρά μπαλακια. Βάζω νερό σε μια κατσαρολα, λαδι, αλάτι, πιπερι. Μόλις παρει βραση
ριχνω τα γιουβαρλακια και το καροτο. Μετα απο 15 περιπου λεπτά προσθετω το κρεμμυδι, τις πατατες, το σελινο. Θα χρειαστει σίγουρα άλλο ένα μισαωρο με σαρανταλεπτο για να βρασουν ολα. Ετοιμαζω το αυγολεμονο. Χτυπαω το αυγο καλα και προσθετω τον χ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
Κρατησα λίγο κιμα απο τους μεθυσμενους κεφτεδες για να κανω το αγαπημένο φαγητό της μικρής μου μιας και μου είναι αρρωστουλα. Πλαθω καλα ολα τα υλικά για τα γιουβαρλακια. Σχηματιζω μικρά μπαλακια. Βάζω νερό σε μια κατσαρολα, λαδι, αλάτι, πιπερι. Μόλις παρει βραση
ριχνω τα γιουβαρλακια και το καροτο. Μετα απο 15 περιπου λεπτά προσθετω το κρεμμυδι, τις πατατες, το σελινο. Θα χρειαστει σίγουρα άλλο ένα μισαωρο με σαρανταλεπτο για να βρασουν ολα. Ετοιμαζω το αυγολεμονο. Χτυπαω το αυγο καλα και προσθετω τον χ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.